Despre noi

Cabinet Stomatologic Profesional Rădăuți


Un zâmbet poate ține loc de bun venit în orice limbă de pe pământ. Acesta întărește relațiile dintre oameni și totdeauna va stârni și alte zâmbete.


Din dorința de a oferi servicii medicale de înaltă calitate și din pasiunea noastră de a înfrumuseța zâmbetele fiecărui pacient, am pus bazele cabinetului stomatologic Cristea Dental.

Pentru a putea oferi servicii de top, fiecare dintre materialele dentare cu care lucrăm a fost selectat în funcție de performanța și calitatea lui, costul nefiind un criteriu.


În mod similar, echipamentele și dotările noastre sunt de ultimă generație. De asemenea, am selectat cu atenție maximă laboratoarele de tehnică dentară cu care colaboram, astfel încât standardele noastre să coincidă.Păstrăm protocoale și proceduri stricte pentru ca activitatea noastră să se desfășoare la cel mai înalt nivel.


Suntem primul cabinet de microscopie dentară din Radauti și unul dintre puținele din țară. Toate manoperele stomatologice se realizează cu ajutorul microscopului dentar, transformând astfel acele manopere bazate în trecut pe simțul tactil în manopere bazate pe vizualizare și precizie.

 
 

Dr. Vlad Cristea

Medic, stomatologie generală.

Absolvent al Facultății de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Grigore T. Popa" Iasi promotia 2013.

Absolvent al unor cursuri de aprofundare și perfecționare în protetica dentară.

Absolvent al unor cursuri de aprofundare si perfecționare in endodonție.

Absolvent al cursului de Radioimagistica Dento-Maxilo-Faciala.


DOREȘTI O PROGRAMARE?

Programează-te acum pentru un CONSULT PROFESIONAL