Implantologie

Implanturi dentare

Implantul este o soluție excelentă pentru înlocuirea unuia sau mai multor dinți lipsă. Vă putem oferi diferite sisteme de implant în funcție de specificitățile cazului dumneavoastră. Implanturile noastre oferă o înlocuire sigură si estetică a dintelui cu materiale de cea mai înaltă calitate, cea mai bună compatibilitate și o rată de succes dovedită.

Printre avantajele implantului dentar se numără faptul că nu este necesară devitalizarea ori șlefuirea dinților vecini, asigură o estetică ideală, precum și ușurinta pronunției și abilitatea de a mesteca hrana corect, ajuta la menținerea celorlalți dinți în poziție fiziologică și recontureaza aspectul dento-facial deteriorat după pierderea dinților, reîntinerind practic fizionomia facială.

Aditia de os si sinus lift

Procedurile de grefare osoasă sunt proceduri specifice ce au ca scop creșterea (refacerea) volumului osos – pe înălțime (adiție verticală) și pe lățime (adiție orizontală) pentru a crea fundația solidă pentru implanturile dentare. Prin procedurile de grefare osoasă, se reface osul deteriorat într-un mod natural, astfel încât acesta să susțină cu succes rădăcinile dentare sau implanturile, oferind longevitate tratamentelor de refacere a danturii. Rezultatele vor fi eficiente din punct de vedere cosmetic și funcțional pentru mulți ani.

În cazul maxilarului superior, uneori este necesară și înălțarea membranei sinusale (sinus lift). În alternativa intervenției de sinus lift necesară pentru implantare, pacienții ar putea alege lucrările protetice (proteze dentare fixe sau mobile, punți, coroane). Aceste proceduri însă necesită și sacrificarea structurilor dentare sănătoase (atunci când ele există), motiv pentru care numeroase persoane renunță să mai substituie molarii sau premolarii extrași/căzuți.


DOREȘTI O PROGRAMARE?

Programează-te acum pentru un CONSULT PROFESIONAL